In de Verenigde Staten is het een hype: boudoirshoots. Sensuele foto’s, die je voor jullie huwelijk als ‘verrassingscadeau’ geeft aan de bruidegom. Laat je stoute kant zien, op een artistieke manier.

Hoe verloopt het?
De fotosessie gaat altijd door op een locatie die je zelf kiest. Geen studio, wel thuis of op een vertrouwde (buiten)locatie, of zelfs een hotel.
je neemt kledij mee waar je jezelf leuk of sexy in vindt neem gerust een vriendin mee om je te helpen.
We zoeken samen met jou naar een stijl boudoirfoto’s die je aanspreekt: romantisch, grunge, zakelijk,… en bouwen de reportage geleidelijk aan op.

Het ideale vrijgezellen-cadeau
Vriendinnen van de bruid: zijn jullie nog op zoek naar een origineel cadeau voor de vrijgezellen-avond? Dan is dit een leuk en speels middagactiviteit, waar bruid (en bruidegom) nog lange tijd naar zullen terugkijken. Contacteer ons en we maken een cadeaubon.

In groep is zoveel leuker
Waan je met alle vriendinnen een middag echte sterren. Dolle pret, sensuele foto’s en prachtige herinneringen zijn het resultaat van een boudoir-shoot in groep. Elk van jullie krijgt de beelden op DVD.

Kosten voor een Boudoirshoot € 55,00 inclusief

 • Een 1 tot 1,5 uur durende fotosessie, op een locatie naar keuze
 • Foto’s worden standaard gecorrigeerd op kleur, contrast, etc
 • U ontvangt ongeveer 25-50 foto’s
 • Foto’s worden geleverd in hoge resolutie op dvd
 • Extra tijd: € 35,- per uur
 • Reiskosten bedragen € 0,35 per gereden kilometer.
  Info:
  – Alles is bespreekbaar en er kan eventueel een maatwerk offerte gemaakt worden.
  – Voor een groepssessie van 3- 10 personen vragen we € 15,- p.p. extra.
  – Alle bedragen zijn inclusief BTW

Boudoir_1024x576

Aanvullende informatie over Boudoirshoots

Boudoir is een opkomend genre waarin fotografen mooie, intieme portretten maken van vrouwen in een omgeving die volkomen veilig en privé is. Waar discretie en integriteit gegarandeerd zijn en respect heerst. En de resultaten altijd smaakvol zijn.

Het mooie aan “boudoir” is dat het geschikt is voor iedere vrouw die ervoor open staat. Het maakt niet uit of je slank bent of vol, nog jong bent of al wat ouder, verlegen bent of juist heel zelfverzekerd. Boudoir is veelzijdig en persoonlijk. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf van een heel nieuwe kant te bekijken. Het schept mogelijkheden om aan jouw zelfvertrouwen te werken (indien nodig).

Waarom je een boudoirsessie ook zou willen doen, als intiem cadeau aan je geliefde, om je zelfzekerheid te vergroten of gewoon voor jezelf mooie portretten te hebben, het is onze taak om jouw persoonlijkheid, de vrouw die je bent, en de schoonheid die je bezit zichtbaar te maken. Het is ook onze opdracht ervoor te zorgen dat je tijdens de opnamen op je gemak bent van begin tot eind.

Wij nemen dat heel serieus. Daarom benadrukken wij dat jij bepaalt hoe ver je tijdens de sessie wilt gaan. Weliswaar hoort bij dit fotografisch genre een kledingstijl die doorgaans alleen in de beslotenheid van de eigen omgeving wordt gedragen, zoals lingerie en nachtkleding. We kunnen eventueel in gezamenlijkheid besluiten iets verder te gaan, maar alleen jij gaat over de grenzen daarin.

Ook is het zo dat de resultaten exclusief voor jou zullen worden gebruikt. Nooit zullen wij zonder jouw toestemming jouw boudoir-foto’s op internet plaatsen. Wij begrijpen namelijk heel goed hoe intiem en speciaal deze beelden voor je zijn en dat het niet de bedoeling is dat de hele wereld er kennis van neemt.