Wie wint de trouwreportage terug?

Weet je nog? We hadden een gezellig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaf ik jullie ook nog cadeautjes en een leuke flyer.
Ja die flyer…. He is zover, we gaan de trouwreportage verloten.

We hebben wat te vieren?
Foto Wijnands viert dit jaar het 5 jarige bestaan. Dat willen we samen met jullie vieren. Tijdens een gezellige bijeenkomst op 22 december 2015 gaan we bekend maken wie deze gratis trouwreportage heeft gewonnen. Dat is nog niet alles. We geven ook nog een mooie canvasdoek 50 x 70 weg t.w.v. € 58,70 weg. Plus een fotoshoot naar keuze (b.v. familieportret, Loveshoot, Boudoir)
 
Wat moet je doen?
Ik heb alle bruidsparen een e-mail gestuurd. Lees de mail en bekijk even wat je moet doen. Heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan even jouw mailadres. En wie weet win jij!

Foto Wijnands | Trouwfotograaf Limburg Maastricht Heerlen

Damien & Kim -2015-

Reacties

reacties

2 antwoorden
 1. Natasha en Rafael Lucassen
  Natasha en Rafael Lucassen zegt:

  Wij zijn getrouwd op 20-06-2014. Wij kijken nog altijd met veel vreugde terug naar de zeer mooie foto’s, waarin al ons geluk en de emoties van die bijzondere dag op te zien zijn.
  Ook vonden we de samenwerking met Richard en zijn zoon heel aangenaam, open en spontaan.
  Tot binnenkort!
  gr Natasha en Rafael

  Beantwoorden
 2. van Dijk
  van Dijk zegt:

  Wij zijn op 22-05-2015 getrouwd het was een supper dag. De foto’s zijn prachtig geworden in het bijzonder onze emotionele bruidsboeket. En de vriendelijkheid van de heren wat er ook was het was geen enkel probleem en nu nog een feest 5 jarige jubileum van foto wijnands het wordt vast een super gezellige avond wij komen zeker.
  tot snel op 22 december met vriendelijke groeten: Sander en Chantal

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *