Trouwfotograaf voor Ricky & Chantal | Maastricht

Trouwreportage Ricky & Chantal

Trouwreportage Ricky & Chantal

Inspiratie op doen door middel van muziek. Deze blog schrijven met behulp van Rudimental knallend uit mijn boxen. Twee heerlijke nummers welk toch ook wel over de liefde gaan. De eerste nummer is Waiting all Night. “Vertel me dat je me nodig hebt”, “Vertel me wat je wilt”…. Hoe mooi is het als je partner je nodig heeft! Het ander liedje Feel the Love. Een en al liefde in dit nummer. “Voel de liefde”, “voel jij het ook”….

Kerkdienst
We starten deze dag bij de moeder van Ricky. Het begint dan met het maken van foto’s van de aanwezigen. Samen met dit gezelschap zijn we Chantal gaan halen. We hadden voldoende tijd. Hierdoor hebben we een kleine locatieshoot gedaan in de buurt van hun woning. De huwelijksauto heeft toen de volle aandacht gekregen. Een Rolls Royce zeg maar een van de voorlopers van de Phantom. Vandaar uit zijn we vertrokken voor de kerkdienst in Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk.

Een mooie mis waarin het verhaal van Ricky en Chantal aan de aanwezige gasten werd verteld. Leuke en ontroerende momenten. Na afloop heb ik nog een groepsfoto gemaakt. Echter bij de kleine fotosessie werden we gestoord door een agressieve alcoholist. Deze man verziekte bijna de sfeer. Gelukkig werd de beste man snel ontzet, waardoor wij ongestoord verder konden werken.

Stadspark
Op deze mooie zonnige 4 april 2014 hebben we gekozen om in het stadspark de locatieshoot te doen. Het was druk in het park mede door het mooie weer. Iedereen wilde graag rondom de vijver vertoeven. We hebben mooie foto’s kunnen maken. Het bruidspaar genoot en had alle tijd om deze shoot goed te doen. Aangezien ik deze opdracht via via heb gekregen, had ik ook alle tijd om het bruidspaar te leren kennen.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *