Trouwfotograaf voor R & N | Maastricht

Trouwreportage R & NHet is een regenachtige zaterdag terwijl ik deze blog schrijf echter vrijdag 20 juni scheen de zon volop voor Rafael & Natasha. Beide stappen deze dag in het huwelijksbootje. En dit keer echt letterlijk het huwelijksbootje in. Het gezelschap is getrouwd op de boot van Rederij Stiphout. Het was een bijzonder moment. En voor mij als trouwfotograaf helemaal geweldig om dit mee te mogen maken. Voordat ik verder ga neem ik jullie eerst mee terug. De First look!

De First Look 
Tijdens onze Loveshoot eerder dit jaar hebben wij uitvoerig de First Look besproken. Hoe en wanneer beide elkaar te zien kregen. Mijn idee sprak Rafael & Natasha direct aan. Wow ik was happy dat beide mijn idee leuk vonden. Leuk om dit een beetje te mogen regisseren. Nog leuker als deze ontmoeting zoveel emoties te weeg brengt en daarmee mijn verwachtingen meer dan overtreffen. De first Look was er een met veel glimlachen en veel tranen. Te veel om ze allemaal goed vast te leggen in mijn eentje. Zo veel mooie tranen dat je als fotograaf zelf even moet slikken en op de tanden moet bijten, want je wilt deze momenten niet missen. Het resultaat op deze foto’s is in één woord Te Gek! Persoonlijk zonder niemand te kort te laten komen staat deze First Look op de 1e plaats van mooie ontmoetingen van bruiloften. Nu al een bedankje voor Rafael & Natasha. Super!

Ceremonie
Dan op weg naar het huwelijksbootje. Op de kade aangekomen stond de kapitein van het schip het bruidspaar op te wachten. Wow wat is hij prachtig uitgedost. Hmmm fotomomentje. Op de kade nog enkele groepsfoto’s gemaakt, voordat de vader van Natasha, Natasha ging afgeven aan zijn toekomstige schoonzoon. De ceremonie werd mooi gebracht het levensverhaal en de huwelijksaanzoek werd nog even besproken, voordat het moment van het Ja-woord was aangebroken. Na de ceremonie was het tijd voor een toast. Hierna ben ik van boord gegaan en heeft de kapitein op zijn verzoek het bruidspaar op het voorsteven gezet voor een “Titanic-moment”.

Daarna mij weer opgepikt en toen kon de rondvaart op de Maas beginnen. Een tocht van zo’n kleine 2 uur. Tijdens deze rondvaart hebben we de bruidstaart aangesneden, een lunch genuttigd en hebben de gasten allemaal leuke wensen op een papier kunnen schrijven. Deze wensen werden per ballon opgelaten. Nou ben ik benieuwd waar deze ballonnen terecht zijn gekomen.

Locatieshoot
Later op de middag toen het huwelijksbootje had aangemeerd, zijn wij nog na een van Maastrichtse parken geweest. In de buurt van de oude Berekuil hebben we nog enkele foto’s genomen van het Bruidspaar. Helaas was het weer een spelbreker het was met momenten te koud voor Natasha, maar ze heeft zich hier dapper doorheen geslagen, alles voor die ene mooie foto!  Ik heb genoten van jullie mooie trouwdag. Uiteraard hoop ik dat jullie tevreden zijn met mij als jullie trouwfotograaf.

Ik wil jullie bedanken dat jullie een mooie bijdrage hebben geleverd aan mijn reportage. Met name de First Look. Het was geweldig. Met een traan in mijn ogen kijk ik hier met heel veel plezier na terug. Dit was genieten! Ik wens jullie verder heel veel geluk en voorspoed in jullie getrouwd leven. Thanks!

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Trouwreportage R & N

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *