Trouwfotograaf Hoensbroek
Een blog van een bruidspaar uit Hoensbroek. My hometown, in Hoensbroek ben ik geboren en getogen daardoor is het heel leuk om hier eens een trouwreportage te maken. Nu zelf aan het genieten van een heerlijk weekend Parijs waar wij met 2 bruidsparen een afterweddingshoot aan het maken zijn. Hierover later meer. Toch heb ik even tijd gevonden om deze blog te schrijven. Helaas een beetje achterstand opgelopen met het schrijven van blogs.

Kasteel Hoensbroek
Bij Jamie en Gioya zijn wij uitgenodigd om als trouwfotograaf een reportage te maken van de voorbereiding, de kerkelijke ceremonie en een fotoshoot. De ceremonie vond plaats in de kleine kerk van Sint Jan in Hoensbroek. Een ceremonie met een lach en een traan. Nadat hun huwelijk voor de kerk werd ingezegend zijn we de fotoshoot gaan maken bij Kasteel Hoensbroek.

Jamie & Gioya bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar en van de kids.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Kasteel Hoensbroek
AIM your WEDDING (Hand painted jackets and shoes)

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwfotograaf Hoensbroek | Trouwfotograaf Brunssum | Bruidsfotograaf Hoensbroek | Trouwfotograaf Heerlen | Fotograaf Hoensbroek | Kasteel Hoensbroek | Sint Jan | Foto Wijnands

Reacties

reacties