Trouwen op Toptrouwlocatie Kasteel De Hoogenweerth
Trouwen op Toptrouwlocatie Kasteel De Hoogenweerth, Maastricht. Heerlijk zo aan het einde van het jaar terugblikken op al onze trouwreportages. Eindelijk eens de tijd om er zelf eens rustig voor te zitten. Ik heb weleens gezegd dat ik een boek kan schrijven van alle bruiloften die ik heb meegemaakt. Ook deze past er weer prachtig in. Op een prachtige zomerse dag 9 juli zijn Tom & Jill in het huwelijksbootje gestapt.

Prachtige Ceremonie
Onder wat tijdsdruk gingen de voorbereidingen van start. Het bruidspaar kon na 12 uur inchecken bij het kasteel. Spullen uitladen en brengen naar de kamers. Om vervolgens te starten met de voorbereidingen en het aankleden van bruid en bruidegom. Uiteindelijk bleef er nog voldoende tijd over voor wat leuke foto’s op de badkamer. Prachtige muren en een mooie authentieke stijl gecombineerd met een industriële look. Daarna was het ook tijd voor de first look. Tom stond beneden te wachten aan de grote en bekende trap van dit kasteel. Vol bewondering en emoties bekeek hij hoe zijn toekomstige echtgenote naar beneden kwam gewandeld. Een prachtig tafereel waarbij beide het niet droog hielden. Ik hou hier wel van. Mooi om dit vast te leggen.

Even bijkomen met proostmoment om vervolgens te starten aan de voorzijde met de ceremonie. De ceremonie vond plaats langs de Maas alwaar hun gasten al gesetteld waren. De bruid werd door haar vader weggeven en zo begon een prachtige ceremonie vol met mooie verhalen en vol van emoties. De lach en de traan ontbraken niet. Mooie geloftes werden tussen elkaar besproken.

Het ja-woord viel en de aktes werden getekend. Nauwelijks was het inkt op de aktes gedroogd of er klonk geschreeuw vanaf de drukke maas. Meerdere feestvierende jongeren voeren in hun sloep over de maas langs het kasteel. Uit één van deze sloepen riep men “Niet doen!”, waarop Tom heel rustig terugriep “Te laat”. Een heerlijk hilarisch moment.

Borrelen
Na de ceremonie was het tijd voor ontspanning. De bruidstaart werd aangesneden en het glas werd geheven op dit prachtige paar. Daarna was het vooral genieten van een uitgebreide borrel langs de wateren van rivier de Maas. Tussen de borrel en de BBQ hadden wij even tijd om een kleine fotoshoot te doen met het bruidspaar. Om snel daarna aan te sluiten bij de BBQ. Het gezelschap was inmiddels naar de binnentuinen van het kasteel geleid om plaats te nemen aan de dinertafel. Deze was weer prachtig gedekt door het personeel van het kasteel.
Na een heerlijke BBQ, enkele speeches en een heerlijk dessert was het tijd om de voetjes van de vloer te krijgen en te feesten. Ondanks de warme temperaturen ging het feest snel los en werd er gedanst tot in de kleine uurtjes….

Complimenten
Een groot compliment wil ik vandaag doen aan de gastheren van Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Ik reis door het hele land als trouwfotograaf en ik heb al veel provincies bezocht. Dit jaar is het over het algemeen prima verzorgd op de locaties.

Kasteel de Hoogenweerth springt als toptrouwlocatie er wel tussen uit. De heren Bart en Edwin zorgen op fantastische wijze voor hun bruidspaar, hun gasten en de overige leveranciers. Op heel veel details wordt gelet en alles is in de kleinste puntjes verzorgd. De heren stralen het uit dat zij hun vak met heel veel liefde, passie en enthousiasme doen. Een groot compliment aan beide en de rest van het personeel. Zo hoort een trouwdag verzorgd te worden. Met recht een toptrouwlocatie!

Ik kan dan ook Kasteel de Hoogenweerth van harte aanbevelen. Een toplocatie om te trouwen en ik ben graag jullie trouwfotograaf 😊

Tom en Jill bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen op Toptrouwlocatie Kasteel De Hoogenweerth, Maastricht | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties