Trouwen in Waddinxveen
Trouwen in Waddinxveen. Vandaag een terugblik schrijven over de trouwdag van Marien & Mirjam. Dit leuke stel is op 1 november getrouwd. Ik schrijf graag over de liefde ofwel hoe ik een dag als trouwfotograaf mee maak. Ik geniet ervan hoe een bruidspaar elkaar de liefde bezegeld in een huwelijk. De gelukkige en blije mensen om het bruidspaar die hen zoveel liefde en gelukkig toewensen. Prachtig om hier tussen in te staan en dit te mogen vastleggen. Marien & Mirjam passen perfect in dit plaatje. Zoveel liefde, zo blij en intens gelukkig waren zij op hun trouwdag. Hoe mooi kan het leven zijn…. Even weg uit de alledaagse realiteit waar vooral het alledaagse leven voor veel mensen negatief is. Denk aan de ene crisis naar de andere crisis of verder van ons weg alle oorlogen. Het is dan prachtig om te zien hoe verliefd en gelukkig mensen kunnen zijn. Heerlijk die momenten. Het maakt het leven net weer een stukje mooier. Kon dit maar elke dag en overal zo zijn?!

De First Look
Samen met Bart vertrok ik in de vroege ochtend richting Waddinxveen en Bergambacht om de voorbereidingen van beide vast te leggen. Na de voorbereidingen werd het tijd dat het stel elkaar zou gaan ontmoeten. Een van de prachtige momenten van de dag zo vind ikzelf.

Lekker traditioneel en zoals het hoort, sliep het stel gescheiden van elkaar in hun ouderlijk huis. De spanning wordt hierdoor des te groter. De vraag altijd hoe zal mijn aanstaande uitzien? Welke jurk of pak hebben ze aan. Welke kleuren horen daarbij. Het blijft altijd een grote verrassing.

Marien stond in de tuin te wachten op zijn Mirjam. Je ziet de spanning op zijn gezicht. Een klein gezelschap stond in de tuin om Marien gezelschap te houden. Klaar voor het moment van de first look. Samen met ceremoniemeester bracht ik Mirjam naar Marien toe. Mirjam stond nu met haar rug tegen de rug van Marien, zodat beide elkaar vooraf niet konden zien. Op ons teken mochten beide zich omdraaien. Die momenten, de reacties, die emoties, die uitdrukkingen zijn bij elke first look onbetaalbaar en zo prachtig om te fotograferen. I like it! Dit maakt mijn job zo prachtig.

Archeon
Na de first look was het tijd voor de fotoshoot. De fotoshoot vond plaats bij het Archeon. “Museumpark Archeon is een openluchtmuseum en educatief belevingspark in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn dat het leven in Nederland tijdens de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen laat zien.” Ik was zelf nog nooit eerder in dit park geweest. Leuk om hier eens geweest te zijn. Het was alleen ontzettend druk met scholieren die hier een soort keuze dag hadden of een open dag van verschillende opleidingen. Waaronder handhaving. De handboeien zijn terug te zien bij de foto’s hier beneden. Een mooie fotoshootlocatie met veel variatie.

’T Wapen van Zoetermeer
Om 14.45 uur vond de ceremonie plaats. Een kerkelijk huwelijksinzegening in de Brugkerk in Waddinxveen. Aansluitend vertrok het gezelschap naar het Wapen van Zoetermeer. Bij binnenkomst kregen de gasten een glas Champagne om het glas te heffen met het bruidspaar en werd men getrakteerd op een heerlijk bruidstaart. Rond de klok van zessen was het tijd voor een diner. Tijdens en na het diner werden er door de gasten diversen speeches en sketches opgevoerd. Tenslotte voor de openingsdans werden er nog een aantal mensen in het zonnetje gezet en bedankt. Ook Bart en ik werden naar voren geroepen. Een beetje verlegen en sprakeloos stonden wij dan in het midden van hun gezelschap en werden wij door het bruidspaar toegesproken en bedankt. Dit hadden wij nog nooit eerder meegemaakt. Uiteraard heel leuk en dankbaar voor het mooie cadeau. Daarna was het tijd voor de openingsdans. Oh ja ondertussen had Mirjam zich nog omgekleed en werd Marien nog verrast. Hij was sprakeloos en volkomen verrast van de nieuwe kleding van Mirjam. Heerlijk om deze verbaasde blikken te fotograferen.

En wederom hebben wij een prachtige dag van een verliefd en prachtig bruidspaar mogen fotograferen. Hopelijk kunnen wij dit nog heel lang doen.

Marien en Mirjam bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen in Waddinxveen | Archeon | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties