Trouwen in Den Haag
Trouwen in Den Haag, met de bruiloft van Andres & Hannah start voor ons de 2e helft van het bruidsseizoen. Tevens de aftrap van een drukke periode waarin wij maar liefst 14 trouwreportages mogen maken in dik 30 dagen.

Elandkerk
Rond de klok van 9 uur vertrokken Michael en ik richting Weert om hier onze videograaf Marc op te pikken. Met ons drietjes zouden wij vandaag deze reportage maken. Michael is zoals gewoonlijk de voorbereidingen van de bruidegom aan het vastleggen en Marc en ik de voorbereidingen van de bruid. Bij de bruid was het een gezellige maar ontspannen drukte. Gezellig met de twee bruidsmeisjes, die het allemaal wel spannend vonden. De klokken begonnen al te luiden en het werd dan ook stil aan tijd om te vertrekken richting de kerk. Fijn als je tegenover de kerk woont! Andres stond aan het altaar zijn aanstaande op te wachten. Een mooie first look volgde waarbij de emoties de vrije loop kregen. Prachtig!

Herberg Vlietzicht – Rijswijk
De fotoshoot en het feest vonden plaats in Rijswijk op een kleine 20 minuten rijden van Den Haag. Bij aankomst gingen wij groepsfoto’s maken om daarna met het bruidspaar alleen op pad te gaan voor de fotoshoot. In een mooie omgeving hebben wij leuke foto’s kunnen maken. Bij terugkomst werden wij opgewacht door de feestgangers om het bruidspaar welkom te heten. Na een kleine speech kon iedereen aan tafel voor de BBQ. Een heerlijk en goed verzorgde BBQ volgde. Met de buikjes goed gevuld kon iedereen zich opmaken om de dansvoetjes van de vloer te halen.

Andres & Hannah bedankt dat wij jullie mochten maken. Wij hebben genoten van de dag en ook van de liefde die jullie als bruidspaar uitstraalde. Wij hopen dat wij een mooie herinnering voor jullie hebben kunnen maken. Wij wensen jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar. Trouwen in Den Haag was voor ons top en wij hopen zeker nog eens terug te komen in deze stad.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Meer info over:
De locatie in Rijswijk
Parochie Maria Sterre der Zee

Meer weten over mij bekijk dan deze pagina

Trouwen in Den Haag | Trouwfotograaf Den Haag | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwreportage Kerkrade |  Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Herberg Vlietzigt Rijswijk | Elandkerk |

Reacties

reacties