Terugblikken 2019
Terugblikken – Het zit er weer op, het jaar 2019 komt ten einde. Tijd voor de traditionele terugblik over het afgelopen jaar. Traditie getrouw vieren wij deze laatste dag van het jaar ook nog eens met de verjaardag van mijn lieve vrouw Angeline. Gefeliciteerd schat!

Het jaar van “opnieuw” beginnen
De afgelopen 2 jaar waren roerig, tijd om het in 2019 anders te doen. Mijn grote droom een eigen fotostudio kwam helaas in 2018 een eind aan. De mooie herinneringen blijven. In 2017 bewust gekozen om mijn vaste baan vaarwel te zeggen. In deze periode ook een burn-out opgelopen, waarbij 2018 in het teken stond van herstel en afscheid nemen van alle negatieve energie om mij heen. Vandaar ook de kop “opnieuw” beginnen. Voor mij stond 2019 in het teken van opnieuw beginnen. Lekker op mijn eigenwijze manier mijn bedrijf runnen om vervolgens te kijken van wat kan ik, waar sta ik en hoe gaat het? Ik kan zeggen het is gelukt en ik kijk dan ook met een trots gevoel terug. Een jaar waarin ik veel heb bereikt.

Een fantastisch jaar
Ik mag terugkijken op een fantastisch jaar! Ik kan ook zeggen 2019 wat was je leuk😊

Zowel zakelijk maar ook privé heb ik een mooi jaar beleefd. Hard gewerkt en weliswaar veel gelaten, maar met het doel om een goede stabiele basis te leggen voor de komende jaren. Mijn voorgenomen doelstellingen zijn gehaald. Heerlijk om deze conclusie te trekken zo aan het einde van het jaar.

49 trouwreportages gemaakt,
126 woningen gefotografeerd voor diverse makelaars,
36 loveshoots gemaakt van leuke verliefde koppels,
10 bedrijfsreportages mogen verzorgen en
9 verschillende soorten fotoshoots gemaakt.

kortom een mooi overzicht waar ik, wij, samen met mijn team tevreden op terug mogen kijken.

Bedankt
Zo aan het einde van het jaar wil ik nog eens iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en in mijn bedrijf. Een speciaal woord van dank aan “mijn” team: Michael en Demi Wijnands, Bart Bosmans en Marc Poel. Zonder jullie had ik nooit zo’n mooi resultaat kunnen neerzetten.

Welkom aan boord voor Nathalie, leuk dat ik jouw “mentor” mag zijn. Ook een warm welkom aan Angeline, fijn dat je mij gaat helpen met de massa’s administratie.

Een dank je wel aan mijn “oude” netwerkclubje van BNI Champagne. Dank voor alle inspireerde, kwalitatieve en energierijke ochtenden. Een periode waar ik veel heb geleerd van ondernemers onder elkaar, het elkaar helpen van vraagstukken, maar ook aan klanten en dus omzet. Ik zal jullie wel missen.

Een groot dank je wel aan al mijn bruidsparen, wat waren jullie fantastisch. Ik heb oprecht genoten van de vele mooie momenten en verhalen rondom elke bruiloft. Wat mag ik toch blij zijn om hier deel van uit te maken.

Nogmaals iedereen dank je wel voor het vertrouwen in mij en in mijn bedrijf!

Foto Wijnands wenst iedereen een fijne en gezellige jaarwisseling en de beste wensen voor 2020. Dat het ook voor jullie een fantastisch jaar mag worden!

After-wedding Parijs

Eifeltoren, Parijs
De mooiste bezienswaardigheden in Parijs

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Terugblikken | After-wedding Parijs | Trouwfotograaf Frankrijk | Trouwfotograaf Venlo | Bruidsfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Heerlen | Foto Wijnands

Reacties

reacties