Orangerie Elswout
In Orangerie te Elswout waren wij te gast voor de bruiloft van Robin & Raïsa. Deze Rotterdamse dame in hart en nieren Feyenoord fan verhuisde voor haar liefde naar Haarlem. 13 juni was hun grote dag dat ze elkaar hun ja-woord zouden geven.

Haarlem
Voor alweer de 15e trouwreportage van 2019 vertrokken wij rond de klok van 9 uur richting Haarlem. Samen met Michael als 2e fotograaf en Marc onze videograaf. Na een gezellige autorit van ruim 2 uur kwamen wij aan in Haarlem. Marc en ik hebben foto’s en film gemaakt bij de bruid, terwijl Michael doorreed naar Robin voor zijn voorbereiding bij een grote groep gezellige heren. De voorbereidingen verliepen vlotjes en het werd de hoogste tijd voor de first look, maar niet voordat de heren nog een rondje Corona hadden gedronken. Robin moest zich waarschijnlijk nog wat moed indrinken ?

De first look werd anders dan normaal. Het bruidspaar had een liedje uitgekozen en bij het inzetten van het refrein zou Robin zich omdraaien. Het was een mooie en vooral emotionele ontmoeting. Leuk om te zien!

Ceremonie
De ceremonie vond plaats in de Orangerie van Elswout. Ik moet zeggen een schitterende locatie. Ik blijf het nog altijd leuk vinden om op andere locaties te komen en door heel Nederland te reizen. Helaas had het deze dag geregend waardoor de ceremonie binnen plaatsvond. Het decor voor de ceremonie was echt prachtig. Koepels op de achtergrond met mooie bloemen en door het licht gaf dit een heel warm en mooi effect. De ceremonie was heel persoonlijk, leuke anekdotes en liefdevolle beloftes. De beloftes werden overigens goed opgeborgen in een kist met een persoonlijke boodschap wanneer deze weer mocht worden geopend.

Aansluitend waren er gelukwensen voor het bruidspaar onder het genot van een heerlijke prosecco. Nadat het glas was geheven hebben wij groepsfoto’s gemaakt en een korte fotoshoot. De fotoshoot was helaas te kort, maar we moesten weer snel aan tafel voor het diner. Tijdens het diner werden er nog speeches voorgelezen. Gevolgd door de feestavond met een fraaie openingsdans. Rond de klok van 22 uur namen wij afscheid en keerden wij huiswaarts.

Robin & Raisa dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Droombruiloft locatie Overveen
Landgoed Overveen volgens TPW

Foto Wijnands heeft meerdere leuke bruiloften vastgelegd in Noord-Holland:
Paviljoen Puur – Diemen
Finley het witte huis

Trouwfotograaf Haarlem | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Haarlem | Trouwreportage Heerlen | Trouwfotograaf Maastricht | Foto Wijnands | Orangerie te Elswout |

Reacties

reacties