Ons “nieuw” avontuur wat Fotostudio Heerlen heet….
Ons “nieuw” avontuur wat Fotostudio Heerlen heet….
En wat voor een avontuur. De start had ik vooraf echt niet kunnen bedenken. Het leek wel een film. Ik ga het zo meteen vertellen. Echter eerst wil ik mij verontschuldigen, want het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven (31 juli: https://www.fotowijnands.nl/blog/trouwen-op-schinvelderhoeve/ ) en hiermee onze avonturen van onze bruidsparen met jullie delen.

Fotostudio Heerlen
Samen met mijn dochter Demi hebben wij een fotostudio geopend in Heerlen. Dit nieuw avontuur nam behoorlijk wat tijd in beslag. Voorbereiding, locatie zoeken, spullen kopen, locatie inrichten en dan de grote stap starten. Spannende tijden, maar de start is goed verlopen. Inmiddels zijn wij 3 maanden verder en 50 fotoshoots ervaringen rijker.

Ik ben dan ook enorm trots op mijn dochter. Geen ervaring in de studiofotografie en het toch maar allemaal doen. Daarbij een 20 jarig meisje die ineens vol moet communiceren en vertellen hoe onze klanten moet gaan poseren. Poseren in de zin van spontaan. Een enorme uitdaging die met vallen en opstaan gaat. Maar uiteindelijk hebben wij maar 1 doel en dat is dat mensen met een blij en tevreden gevoel naar huis gaan. Ik ben enorm trots en dat had ik al eens gezegd, maar ik doe het nog een keer. Trots op de progressie die Demi maakt. Op naar een mooie toekomst in onze fotostudio. Ik hou van jou en blijf je altijd steunen.

Verhuisd naar Hoensbroek
Het avontuur fotostudio begon in maart 2023. Zoeken naar een geschikte locatie die relatief goedkoop zou zijn om een rustige start te hebben. Deze locatie werd gevonden op Heerenweg 251 in Heerlen. Op 700 meter van onze woning. Hoewel wij konden starten op de 1e etage was dit voor ons ideaal. Echter nadat wij de sleutel kregen werd ons verteld, dat recentelijk door de Politie een inval was geweest en men wietplantjes had aangetroffen. Het zou volgens de huurbaas geen vaart lopen aangezien er meerdere bedrijven in het bedrijfsverzamelgebouw zaten. Voor ons was er inmiddels ook al geen weg terug. De spullen waren gekocht en de eerste afspraken waren al gemaakt.

In eerste instantie zou het pand sluiten op 8 mei, maar de huurbaas had een rechtszaak aan gespannen tegen de gemeente. Toen ons goed en wel duidelijk werd wat er ging gebeuren zijn wij in allerijl op zoek gegaan naar een andere locatie. 5 juli vonden wij een geschikte locatie helaas stukken duurder qua huur, maar ook nog eens met kosten voor de energie.
7 juli de uitspraak van de rechtszaak, dat alles op de Heerenweg gesloten moest worden.

9 juli kregen wij de kans om onze spullen te ontruimen en dat op het verjaardagsfeest van mijn dochter. In goed overleg met de nieuwe verhuurder mochten wij op 12 juli onze intrek nemen op de Kouvenderstraat 46 in Hoensbroek. 4 kale muren was de start van onze nieuwe plek.
Met de nodige verbouwingskosten midden in mijn trouwseizoen gingen we aan de slag. Met de nodige stress, bloed, zweet en tranen hebben wij deze klus goed kunnen volbrengen.

We zijn weer on the run en hebben inmiddels al vele leuke fotoshoots mogen doen.

Oktober met nog 7 bruiloften te gaan 😊
Inmiddels is het oktober. Nog steeds een drukke periode met nog 7 trouwreportages te gaan. Gelukkig hebben de meeste bruidsparen geen hinder ondervonden. Een enkeling kreeg later dan gebruikelijk de foto’s en het album opgeleverd. Zij hadden begrip voor de situatie. Ik ben dan ook mijn bruidsparen heel erg dankbaar voor hun begrip en geduld.

Nu hopen dat ik samen met dochter hier op deze locatie een succesvolle fotostudio kan neerzetten. Aan onze inzet en enthousiasme zal het zeker niet liggen.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Bruiloft in Carre boerderij Biesenhof Geleen | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties