Trouwreportage Schiedam – Mijn 250ste trouwreportage als trouwfotograaf
Wow, wat een mijlpaal. Mijn 250ste trouwreportage is een feit! In 2010 gestart met Foto Wijnands en sinds 2011 mocht ik voor 250 bruidsparen hun mooiste dag vastleggen. Trots op deze mooie mijlpaal en dankbaar aan de vele trouwkoppels, die aan mij hun vertrouwen gaven om mooie reportages te mogen maken. En samen met een fantastisch team van fotografen en videograaf hoop ik nog meer bruidsparen in de toekomst blij te maken met onze foto’s.

Michiel & Elise
Kwart voor vijf in de vroege ochtend vertrok ik richting Eindhoven om Bart op te halen om een mooie trouwreportage in Schiedam te maken. Na een paar kleine files kwamen we aan bij Michiel, waarbij Bart zijn voorbereidingen ging fotograferen. Ikzelf snelde richting Elise om haar dag vast te leggen. De voorbereidingen waren relaxed met een rustige bruid die van oor tot oor een mooie glimlach had. Tijdens het aantrekken van de trouwjurk hoorde we al een hoop geknetter, de trouwauto met Michiel was inmiddels gearriveerd. Een Audi R8 met v8 powerbak. Tijd dus voor de first look. Een prachtige first look aan het water volgde. Een mooi een ontroerend moment als het bruidspaar elkaar voor het eerst zien. Ik geniet hier met volle teugen van.

Rotterdam
Voor de fotoshoot vertrokken we naar Rotterdam om in het park bij de Euromast foto’s te maken. Een mooie locatie met veel groen en water met de Euromast op de achtergrond. Ook was er een mooi aangelegde tuin. Veel mogelijkheden om leuke foto’s te maken. Het licht en de temperatuur waren redelijk. Aansluitend reden we door naar Schiedam om door straten nog foto’s te maken van de bruggetjes en boten.

Pelgrimvaderskerk – Rotterdam
Hoewel het belangrijkste dagprogramma van de trouwreportage in Schiedam plaatsvond zijn we na Ja-woord bij het stadshuis van Schiedam vertrokken naar de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam voor de kerkelijke inzegening. Een prachtige dienst volgde waarbij het bruidspaar ook naar elkaar hun geloftes uitspraken. Na de dienst werd het tijd voor de bruidstaart en een heerlijk diner om vervolgens de voetjes te lichten om te feesten tot in de kleine uurtjes.

Michiel & Elise dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik bewaar leuke herinneringen aan onze prettige samenwerking, de loveshoot in hartje Rotterdam, maar ook jullie trouwdag. Thanks! Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag. Het was mijn
250ste trouwreportage en wederom een mooie dag op naar de 500!

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Oude kerk Delfshaven – Rotterdam
Euromastpark
Loveshoot in Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam | Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen | Foto Wijnands |

Reacties

reacties