Hochzeit – Gangelt
Onze eerste bruiloft bij de oosterburen Duitsland. Samen met Michael en Demi hebben we onze eerste hochzeit reportage gemaakt. Helaas hadden wij de pech dat er meerdere regenbuien dreigde over te komen. Hierdoor hadden wij een snelle fotoshoot gemaakt voor het huis op een voetbalveldje. Met een beetje improviseren kom je al een heel eind en enkele foto’s is dan toch weer beter als helemaal geen. Voor de fotoshoot hadden wij de first look in eigen tuin gemaakt.

Clemenskerk Merkelbeek
In de stromende regen reden wij op weg naar de trouwlocatie. Daniël en Susanne hielden de ceremonie in het kleine kerkje in Merkelbeek. Hier kwam ik ook een bekende babs tegen, Lucie van de Meerakker. Een lieve vrouw die een ceremonie extra cachet kan geven. Een aanrader!

Aansluitend gingen wij richting de feestlocatie voor het aansnijden van de bruidstaart en genieten van een heerlijk uitgebreid buffet om daarna de voetjes van de vloer te heffen en te gaan feesten tot in de late uurtjes.

Daniël & Susanne bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar en van de kids.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Kerkje in Merkelbeek

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwfotograaf Gangelt | Trouwfotograaf Brunssum | Trouwfotograaf Merkelbeek | Trouwreportage Heerlen | Clemenskerk | Hochzeit | Hochzeitsfotografie

Reacties

reacties