Een ongeval zit in een klein hoekje | 22-02-2020 | De bruiloft van Luc & Mayke

Een ongeval zit in een klein hoekje is de kop van deze blog. Een blog over alweer de 4e bruiloft van 2020 en weer eentje met een bijzondere datum. Op deze carnavalszaterdag zijn Luc & Mayke getrouwd. Deze Tilburgse meid trouwt met een Limburgse jongen, dan zou je zeggen genoeg Rood, Geel en Groen in de aderen. Deze die-hard hardrockers zijn niet zo van de carnaval. Maar hoe zat het ook alweer met “Een ongeval zit in een klein hoekje”?

In de vroege ochtend van 22 februari vertrokken Michael en ik naar Posterholt om de voorbereidingen van beide vast te leggen. Michael afgezet bij Luc en ikzelf doorgereden naar Salon Anouck waar Mayke volledig in de watten werd gelegd voor Hair, Beauty en Nails. Aangekomen op locatie keek ik even rond, de deur van de auto nog half open, totdat de wind een mep tegen de deur gaf. Nog niets in de gaten hebbende deed ik de deur op slot. Met het weglopen merkte ik dat dit niet ging. Mijn toppie van de duim zat nog in de auto ofwel tussen de deur. Na flink koelen en pijnstillers geslikt  te hebben, ben ik deze dag wel doorgekomen. Nu enkele dagen later nog steeds een dikke duim, lekker blauw van kleur en je ziet rondom de duim nog steeds waar de deur heeft gezeten… Een moment van niet opletten kan zo maar betekenen dat je geen bruiloft kunt vastleggen.

Kasteel Daelenbroeck

Na de voorbereidingen was het tijd voor de first look. Deze vond plaats bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Gelet op het weer en de stevige wind hebben we dit binnen gedaan. Daarna nog een snelle lunch en toen vertrok het bruidspaar samen met Michael naar Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Ik bleef achter om het aankleden van Elin en Rune de beide kinderen vast te leggen.

Natuurlijk was mijn lieve vriend de badeend ook aanwezig. Wat hadden we gelachen. Nadat kids waren aangekleed ben ik naar Daelenbroeck gereden. Hier samen met Michael nog wat ideetjes voor de Fotoshoot uitgevoerd.

Meer weten over Kasteel Daelenbroeck? Klik dan hier

Kasteel Aerwinkel

De rest van de dag vond plaats op Kasteel Aerwinkel in Posterholt met als hoogtepunt de ceremonie. Een mooie en emotionele ceremonie volgde na de fotoshoot. Beide hadden zich ook goed voorbereidt met hun trouwgelofte. Wow wat een mooie teksten. Mooi om al deze emoties vast te leggen. Na het ja-woord en de getekende aktes werd er nog getoost op het bruidspaar en daarna liepen we door naar de Gasterij voor het feest met een heerlijke BBQ.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van de trouwdag van Luc & Mayke. Wat hebben wij genoten van dit prachtige gezin. Ik realiseer telkens weer dat ik een prachtig beroep heb. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik trouwreportages mag verzorgen 🙂

Foto Wijnands wenst jullie heel veel geluk samen. Geniet van jullie 2 lieve kids Elin en Rune.

Meer info over Kasteel Aerwinkel (klik)

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwreportage Kerkrade |  Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Auberge de Rousch | Mondo Verde | Een ongeval

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties