Bruidsfotografie van Ricardo & Jennifer | Kasteel Ter Worm, Heerlen

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

Eindelijk was het zover vrijdag 28 juni de trouwdag van Ricardo & Jennifer. Beide heb ik vorig jaar leren kennen en er was gelijk een klik. In november 2011 nog een gezellig loveshoot gedaan met beide en uiteraard Mylo hun mooie hond. Begin dit jaar hebben beide nog een shoot gedaan in de studio. En ondertussen heb ik mij aangesloten met mijn hond bij dezelfde hondenschool. Kortom we hebben regelmatig contact. Ik verheugde mij dan ook om deze bruiloft te mogen fotograferen. En onbewust heb ik mezelf wat druk op de schouders gelegd. Bij deze bruiloft mocht er absoluut niets misgaan.

Hoe regenachtig het ook was deze vrijdag. Ricardo en Jennifer waren het zonnetje. Beide straalden en hadden veel zin in hun eigen dag. Samen met mijn zoon Michael gingen we op pad. Michael bracht ik naar Heerlen waar het paar woonde. Michael startte met het fotograferen van de voorbereidingen van Ricardo. En ik ging op weg naar Brunssum naar het huis van de moeder van Jennifer. Het was er gezellig. Moeder, zus en vriendinnen waren daar aanwezig voor de visagie. Er werd veel gelachen, maar langzaam sloop de spanning ook het huis in. Leuke foto’s gemaakt van de voorbereidingen, haar jurk en enkele groepsfoto’s. Op een gegeven moment merkte je dat de spanning begon toe te nemen. Eindelijk was het moment daar dat Ricardo aankwam. In de stromende regen belde hij aan. De first look vond plaats aan de deur. Er werd opgemaakt en Jennifer kwam van de trap naar beneden….

De ceremonie vind even later plaats bij de Oranjerie van Kasteel Ter Worm in Heerlen. Bij deze locatie kun je buiten trouwen in de Oranjerie, maar binnen in het Kasteel is er ook een geweldige mooie trouwzaal. De Oranjerie heeft het voordeel dat er veel licht binnenvalt. De ceremonie was bijzonder met oa een Bruidsgelofte die beide aan elkaar voorlazen. Veel tranen vloeiden er tijdens de ceremonie afgewisseld door een lach. Helaas had ik tijdens de ceremonie las van enkele technische mankementen. Een beetje van slag waren we. Achteraf was de schade reuze meegevallen.

We hadden veel geluk de regenbuien waren vertrokken en maakte plaats voor de zon. Tijd voor de Bruidsreportage. Vanaf de rode loper van de Oranjerie zijn we begonnen met de locatieshoot. Eerst mochten beide een wens doen, omdat ze beide 1 euro in de fontein hebben gegooid. Uiteraard wel over de schouders gegooid. Na hun wens zijn we naar de buitenkanten van het kasteel gegaan. Hier stonden ontzettend veel Berenklauw. Besloten om hier niet te lang te blijven en vervolgde onze weg naar het Kasteel. Bij slotpoort aangekomen kwam Mylo opdraven. Wat was hij blij dat ie zijn baasjes zag. Na enkele foto’s van hun drietjes te hebben genomen zijn we nog wat leuke foto’s gaan maken op het kasteel.

De locatieshoot vloog om qua tijd. We gingen verder naar Motel van der Valk. Hier hebben we de groepsfoto’s met alle daggasten gemaakt. Vervolgens was het tijd voor een pauze. Even genieten van een kop koffie en lekkere broodjes met Vlaai. Na deze korte pauze werd de Bruidstaart met vuurwerk naar binnengereden. Ook waren er knallende kurken om op het Bruidspaar te toosten.

In de avond komen er nog een aantal avondgasten bij. We maakten nog foto’s van de receptie en het avondeten. Daarna volgde er een spectaculeren openingsdans. Als fotografen werden we totaal verrast. Een openingsdans van enkele minuten met verschillende dansstijlen werden aan de gasten geshowd. Met in het middelpunt het bruidspaar omringt door enkele vrienden en familie. Een mooie show werd er neergezet door deze kleine groep. Echt top! Nadat Michael en ik een sfeerimpressie van de avond gemaakt hebben reden we terug naar Heerlerheide.

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

 

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

Trouwreportage Ricardo & Jennifer -2013-

 

 

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *