Auto-ongeval op weg naar een bruiloft
Auto-ongeval op weg naar een bruiloft – 4 september een dag die ik niet snel vergeten zal. De trouwdag van Steven en Fleur. Samen met Michael op weg naar Eindhoven om de voorbereidingen vast te leggen gebeurde hetgeen wat je als trouwfotograaf nooit hoopt mee te maken, we raakten betrokken bij een auto ongeluk. Net voorbij Valkenswaard moesten wij op de linkerbaan vol in de remmen, omdat voor ons iedereen plots stopte. Een automobilist achter ons zag het of te laat of kwam niet op tijd stil, maar met een snelheid tussen 0 en 100 kilometer per uur kon hij ons niet meer ontwijken met als gevolg dat hij bovenop ons knalde. In een split second zag ik dat de auto’s voor ons weer doorreden waarop ik de rem heb losgelaten. Echter in de spiegel zag ik ook het onheil op ons afkomen. Doordat de rem los was, viel de schade aan mijn nieuwe auto gelukkig mee. De meeste schade zat achter de bumper. Auto naar de vluchtstrook en met het uitstappen voelde ik dat het met mij niet goed was. Ik ben op de vangrail gaan zitten en op een gegeven moment werd het mij zwart voor de ogen. Geen idee hoelang het heeft geduurd, maar ik kwam pas echt bij positieve toen de ambulance verpleegkundigen met mij bezig waren. 20 minuten heb ik in totaal op de snelweg gelegen, daarna afgevoerd naar een parkeerplaats in Eindhoven. Na een onderzoek van 30 minuten mocht ik uiteindelijk onze weg vervolgen.

Het allerergste vond ik nog wel dat Michael zijn vader in elkaar zag zakken en moest toekijken hoe ik daar op de grond lag. De appjes die hij rond die tijd had verstuurd heb ik later teruggelezen. De paniek en angst die je daaruit haalt, doet wel wat met je. Dit jaar hebben we al zijn opa en mijn vader verloren. Als ik dit zo schrijf word ik er weer helemaal emotioneel van. Tranen rollen… Heftig moeten deze momenten zijn geweest voor Michael. Gelukkig had hij zelf weinig hinder van het ongeval. Enkele dagen spierpijn.

Helaas ondervind ik nog dagelijks (lees; het is nu 24 december) hinder van dit ongeval. Sinds kort gestart met behandelingen bij een revalidatiearts.

Trouwen bij Cablepark Aquabest
Als professioneel trouwfotograaf probeer je zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten. Meerdere camera’s voorhanden, een eigen team beschikbaar voor calamiteiten en zo regel je nog wel meer zaken om risico’s zo klein mogelijk te houden. Helaas kan je geen rekening houden met een ongeval.

Vervelend dan ook dat je het bruidspaar van de dag een behoorlijk stressvolle ochtend bezorgd. Nog wel een koppel die je dankzij Laurens hebt gekregen. Hij doet regelmatig zijn best om ons aan te bevelen. (Laurens Bedankt!!!)

Aangezien we uiteindelijk te vroeg aanwezig zouden zijn, hebben wij uiteindelijk slechts een half uur gemist van de voorbereidingen. Ik ben ook blij dat wij deze bruiloft verder hebben kunnen fotograferen. Het werd uiteindelijk een onderdeel van de verwerking van hetgeen die dag is gebeurd. Proberen te ontspannen en te genieten van dit prachtig stel. Zij hadden een mooie ceremonie aan het water van het cablepark in Auquabest. Het was sowieso al een mooie stralende dag. Echter voordat hun ceremonie was, hadden wij eerst nog een first look en een fotoshoot in het stadspark van Eindhoven. De first look was super mooi en vol met emoties. Gevolg door de fotoshoot en hun ceremonie. Een eigen ceremonie, want het bruidspaar is al eerder voor de gemeente getrouwd. Een zelf samengesteld ceremonie is echt super tof en geeft het verhaal van het bruidspaar veel meer weer.

Aansluitend volgde een borrel en een BBQ. Daarna kwam voor ons de grootste uitdaging. Steven is een fervent wakeboarder. Hij zou in zijn trouwpak op het wakeboard een salto maken over het huwelijksbootje met daarin zijn Fleur. En aan ons de uitdaging om dit goed vast te leggen. Officieel kreeg ik maar 1 kans zo zei hij. De druk was gelegd hahaha… Ik stond zelf op een mini plateau op het water te wiebelen om mezelf in evenwicht te houden, zodat ikzelf niet in het water zou vallen. Uitdaging alom! Resultaat sprong 1… mislukt. Geluk bleef Steven rechtop en kon hij door voor poging 2. Ook deze poging was mislukt en wederom bleef hij rechtop op het board. Beide pogingen leverde slechte niet bruikbare beelden op, maar ik had de slag nu wel te pakken. Poging 3 was top en al goed om te gebruiken, maar ik deed net of het weer niet goed was. Stiekem hopende op een nat pak. En bij poging 4 ging het uiteindelijk mis. Yes mooie beelden van de sprong, maar ook van de val en het natte pak.

Steven bedankt voor deze top ervaring! Het was leuk en het resultaat is er gelukkig ook naar. En zo werd een vervelende start van de dag met een mooi resultaat te niet gedaan.

Lieverds bedankt voor deze heerlijke dag! Wij hebben genoten.
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

[ Auto-ongeval op weg naar een bruiloft ]

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Auto-ongeval op weg naar een bruiloft | Bruidsreportage Aqua Best | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties