Wow, we hebben 2 awards gewonnen…
Wow, we hebben 2 awards gewonnen | Flabbergasted, sprakeloos en wow wat ben ik trots. Recentelijk had ik besloten om weer eens foto’s in te sturen voor een internationale wedstrijd voor trouwreportages. En dan open je vandaag je mailbox en lees je dat je hebt gewonnen en dan niet één award, nee het zijn er zelfs twee!

Pas geleden had ik onderstaande blog geschreven over onze avontuur in Parijs. Beide foto’s zijn destijds genomen. Ik ben dan ook heel blij dat gelet op de omstandigheden wij hiermee een award hebben gewonnen.

–   After-wedding Parijs – Alle blogs van onze bruiloften zijn geschreven en geplaatst. Zo aan het einde van het jaar begint iedereen terug te blikken en dat zal ik ook nog gaan doen, maar voordat ik terugblik over 2019 zou ik bijna vergeten dat wij ook nog in Parijs waren. Het weekend van 28 tm 30 juni waren wij met 2 bruidsparen in Parijs voor een leuke en gezellige After-Weddingshoot.

Team
Samen met een leuk team bestaande uit Michael Wijnands, Jeroen Zelle, Marc Poel en ikzelf hadden wij ons tot in de puntjes voorbereidt en een mooi programma samengesteld. Op papier zag het programma er top uit. Leuke fotoplekjes om een romantische en sfeervolle fotoshoot te doen met de bruidsparen, maar met een ding hadden wij geen rekening gehouden… Het weer! Het was in deze dagen van juni bloedheet. In de steegjes was de temperatuur gestegen tot over de 40 graden… Van ons programma kwam zodoende weinig terecht. Improviseren en aanpassen was het motto geworden.

Een groot compliment aan onze bruidsparen Robert & Evelien en Jeroen & Rhiana met dit weer rondlopen in trouwkleding is niet niks. Vooral de dames met hun laagjes onder de trouwjurk. We hebben er met ons het beste van gemaakt en gewoon genoten van ons uitstapje in Parijs en met de nodige aanpassingen hebben wij er toch een geslaagd weekend van gemaakt.

Eifeltoren
In de vroege ochtend van 29 juni rond de klok van 5 uur zijn wij met ons allen vertrokken naar de Eifeltoren om hier te starten met onze fotoshoot van 2 trouwkoppels in hun bruidskleding. Het plein was zo goed als uitgestorven. Alleen een berg afval, de trieste herinnering aan groot “feest” rondom de Eifeltoren die elke avond weer plaatsvindt.

2 awards gewonnen, hieronder dan beide foto’s welke deze award hebben gewonnen…

Blog: After-weddingshoot Parijs
Eifeltoren, Parijs
De mooiste bezienswaardigheden in Parijs

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

After-wedding Parijs | Trouwfotograaf Frankrijk | Trouwfotograaf Venlo | Bruidsfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Heerlen | Foto Wijnands

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

reacties