Sprookjeshuwelijk van Hrair & Anna | Reuver

 

 

Trouwreportage Hrair & Anna -2012-

Trouwreportage Hrair & Anna -2012-

Sinds kort werk ik samen met een groep Bruidsfotografen. We werken door heel Nederland. Via deze samenwerking heb ik geen omkijken naar werving, afspraken maken etc.. Echter doe ik buiten dit bedrijf ook mijn eigen werk en blijf ik toch zelf mijn zaakjes in eigen handen houden. Dit huwelijk kwam via hen. Een beetje vreemd om naar mensen te gaan die je van tevoren niet hebt gesproken of gezien. Je krijgt een beperkte beschrijving en dan mag je aan de slag. Er wordt dus heel wat van je improvisatie en creativiteit verwacht. Dat is natuurlijk ook wel leuk.

Een der laatste dagen van juni. Je zou verwachten dat de zomer in volle glorie aanwezig was, maar helaas wederom een regenachtige dag. Op het afgesproken tijdstip belde ik aan bij Hrair. Zijn ouders ontvingen mij zeer hartelijk. Enkele ogenblikken later kwamen zijn broers. Een der broers vertelde mij dat hij een koets had geregeld als verrassing. Even later reed een dan ook de koets voor. Geen gewone koets, maar een Assepoesterkoets voor een echt sprookjeshuwelijk. Ik moet zeggen een hele mooie koets. Niet veel later kwam ook Hrair aan, enigszins gespannen voor zijn mooie dag.

Hrair ging zijn geliefde Anna met de koets afhalen aan de overkant van het plein waar de ouders wonen. Samen met de bruidskinderen belde hij aan bij Anna. Een stralende Anna maakte de deur open en schoot in de traantjes. Daarna op weg met de koets naar de kerk in Reuver. Een hele mooie dienst waarbij het stel hun ja-woord gaven. In de tussentijd was er buiten een behoorlijke regenbui. Echter na afloop van de dienst begon de zon te schijnen. Bijna symbolisch zou je zeggen!

Vlakbij was de fotolocatie. De Broer van Hrair had alles al zo’n beetje geregisseerd. Er werd me weinig ruimte geboden voor eigen inbreng, maar ik vond het ook wel leuk om te zien hoe hij helemaal opging in het geluk van het pas getrouwde stel. Na de locatieshoot, waarbij we met ons allen een paar hele mooie foto’s hadden gemaakt zijn we vertrokken naar de feestlocatie. Hier hebben we nog foto’s gemaakt rondom deze locatie en van de feestzaal.

Hrair & Anna leuk om jullie ontmoet te hebben. Geweldig om jullie zo verliefd te hebben gezien. Ik wens jullie een heel fijn leven samen.

Klik hier voor meer foto’s!

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *