Remco & Amanda | Landgraaf

 

Trouwreportage Remco & Amanda -2012-

Trouwreportage Remco & Amanda -2012-

Een warme zomerse dag met een temperatuur rondom de 30 graden! Onder deze tropische omstandigheden traden Remco en Amanda op 1 augustus 2012 in het huwelijksbootje. Ik kan mij het kennismakingsgesprek nog goed herinneren. Tijdens dit gesprek wordt mij verteld wat de wensen zijn van het stel, maar er werd mij ook medegedeeld dat de moeder van Amanda in die ochtend is komen te overlijden. Ja, dan wordt je wel even stil. Ik hield er dan ook rekening mee, dat deze huwelijksvoltrekking weleens emotioneel kon verlopen.

Geheel in stijl kwam Remco in een limousine naar het ouderlijk huis van Amanda. Hier werd door ons de eerste foto’s gemaakt. Aansluitend naar het gemeentehuis in Schaesberg. Hier werd een kaarsje opgestoken voor de dierbare mensen die het stel in korte tijd hadden verloren. Een heel mooi gebaar. De gemeente ambtenaar nam alle tijd voor deze plechtige gebeurtenis en liet zelfs toe dat er een sketch werd uitgevoerd. Deze uitvoering ging over de manier waarop Amanda uiteindelijk Remco ten huwelijk vroeg. Whatsapp!

Daarna gingen wij op pad naar Mondo Verde, deze prachtige wereldtuinen werden het decor voor de locatieshoot. Het was behoorlijk druk in Mondo Verde, waardoor het paar regelmatig werd gefeliciteerd. Leuk! Tussendoor genoten van een hapje en een drankje, want het was warm. Tot slot hebben we nog foto’s gemaakt in de feestzaal van het aansnijden van de taart.

Remco & Amanda bedankt dat wij jullie trouwreportage mocht maken. Michael en ik wensen jullie beide een gelukkig leven toe.

Klik hier voor meer foto’s!

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *