Jelle & Kelly zijn getrouwd | Kerkrade

Bij een nieuwe website hoort tegenwoordig ook een blogfunctie. Hoewel bloggen nog niet mijn sterkste punt is ga ik hier de komende tijd toch veel aandacht aan besteden. De eerste berichten gaan terug in de tijd. We gaan terug naar vrijdag 27 mei 2011.

Jelle en Kelly trouwden op 27 mei 2011. Een huwelijk is een bijzondere dag voor 2 personen. Zij geven elkaar het Ja-woord en meestal trouw je toch maar een keer in je leven. Toen ik begon met fotografie heb ik altijd gezegd “ik ga nooit bruidsfotografie doen”. Uiteindelijk besloten om toch deze bijzondere wereld in te stappen. Immers ben jij als fotograaf de persoon die letterlijk de hele dag aan de zijde van het bruidspaar staat. Na een leuk gesprek met het aanstaande bruidspaar gaven ook zij mij het ja-woord. Ik mocht hun huwelijksvoltrekking vastleggen. Mijn eerste bruidsreportage!

De dag begon voor mij om 11:30 gespannen reed ik naar het ouderlijk huis van Kelly. Daar aangekomen was mijn visagist Math Heckmans al druk in de weer om Kelly te laten stralen. Rond de klok van 13.00 uur belde Jelle aan om zijn bruidje af te halen. Gezamenlijk reden we naar het gemeentehuis van Kerkrade. De trouwzaal was werkelijk prachtig; stijlvol ingericht, ruim, licht. En de ceremonie was er een om van te genieten; mooie anekdotes, hier en daar een traan maar vooral met veel gelach.

Na de ceremonie was het tijd voor de fotoreportage. Jelle en Kelly wilden geen lange bruidsreportage, maar een korte, ontspannen fotosessie. De fotoshoot werd gemaakt op Abdij Rolduc te Kerkrade. Zelden mogen gasten gebruik maken van de bibliotheek in Rolduc. Echter had ik het geluk aan mijn zijde. We mochten met het bruidspaar hier binnen foto’s maken. Echt geweldig!

Jelle en Kelly, bedankt voor jullie vertrouwen en deze prachtige dag! Ik wens jullie nog veel meer geluk samen in de toekomst!

Trouwreportage Jelle & Kelly -2011-

Trouwreportage Jelle & Kelly -2011-

Trouwreportage Jelle & Kelly -2011-

Trouwreportage Jelle & Kelly -2011-

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *