Bruidsfotograaf voor Marco & Brigitte | Zoetermeer

En zo kom je als trouwfotograaf terecht in Zoetermeer. Leuk! Een stad waar ik nog niet eerder ben geweest. Dat maakt bruidsfotografie ook meteen zo leuk. Je komt in plaatsen en plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Via Facebook heb ik gereageerd op een oproep van een collega bruidsfotograaf. Zij was deze dag geboekt. Het aanstaande bruidspaar nam vervolgens telefonisch contact met mij op en via de telefoon en email hebben we de details besproken. Spannend! Wie zijn deze mensen, hoe zien zij er uit, hoe reageren zij op mij en ik op hen. Zaken die normaal tijdens een kennismakingsgesprek en/of loveshoot al lang duidelijk zijn. Dit soort verzoeken waarbij je elkar vooraf niet gezien hebt, vind ik zelf net zo geweldig en spannend, want je moet in een korte tijd weten hoe het as bruidspaar reageert, zodat zij ontspannen op de foto’s komen. Geweldige uitdaging en nog leuker….. het is weer gelukt.

Vroege vogels 
Vlak voor onze vakantie had ik nog een mooie trouwreportage in Zoetermeer. Op deze bewolkte regenachtige 7e augustus was het voor Michael en mij vroeg op staan. Klokslag half 7 zaten we in de auto op weg vanuit zuiden naar Zoetermeer. Met een kleine vertraging kwamen we aan bij het huis van het bruidspaar. Even een korte kennismaking met de bruidegom Marco en vervolgens Michael achtergelaten. Hij mocht zijn serie maken met de bruidegom. Ik zelf ben naar de bruid Brigitte gereden. Iets na de klok van 9 uur was ik daar. Het was vrij rustig en ontspannen bij de ouders van Brigitte.

De reportage 
Marco kwam Brigitte afhalen met een koets. We zijn eerste gereden naar een meer om een overzichtsfoto te maken. Helaas viel dat idee letterlijk in het water. Een korte maar hevige regenbui was een beetje een spelbreker. Het bruidspaar moest nu noodgedwongen in de koets blijven. Wij hebben toch snel een foto gemaakt. De mooie achtergrond was hierdoor helaas grauw en grijs, maar het gaf ook wel weer een mooi beeld. Stromende regen langs de koets af. Snel daarna verder na de locatie. Gelukkig waren toen de grote boze wolken overgetrokken. Het was weer droog en het zonnetje kwam zelfs tevoorschijn. Het werd daarna nog een prachtige dag. Tijdens de reportage hadden we maar een kort de tijd om platen te maken aangezien de ceremonie weer snel zou beginnen. Ondanks deze korte sessie toch leuke foto’s weten te maken.

Jehova 
Mijn eerste trouwreportage van een plechtigheid van Jehova’s getuigen. Als bruidsfotograaf kan je te maken hebben met verschillende culturen en geloofsopvattingen. Ik vind dit persoonlijk altijd heel bijzonder om dit te mogen meemaken. Het verbreed je eigen horizon. Geweldig! Marco en Brigitte hadden eerst hun burgerlijke ceremonie en aansluitend een ceremonie van de Jehova. Het was een mooie bijzondere dienst. Heel persoonlijk vond ik. Je zag beide dan ook volop genieten van hun mooie dag.

Aansluitend hebben we nog het aansnijden van de bruidstaart, het diner en de openingsdans vastgelegd. Weer een hele mooie ervaring en een leuke, maar ook een bijzondere bruiloft. Marco & Brigitte bedankt dat wij jullie reportage mocht verzorgen! Michael en ik wensen jullie heel veel geluk samen.

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Trouwreportage Marco & Brigitte -2014-

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *