Welkom op de website van Foto Wijnands

Foto Wijnands verzorgt bedrijfsreportages, portretfotografie en zwangerschapsreportages. Foto Wijnands is gespecialiseerd in bruidsfotografie en loveshoots. Met oog voor sfeer, emoties en details. Spontaan, ongedwongen maar toch romantisch. Een bruiloft met een lach en een traan en mijn dag is bij wijze van spreken al geslaagd!

Wij houden van emoties, de liefde die jullie uitstralen, de mooie momenten en vooral die speciale twinkeling in jullie ogen op een van jullie mooiste dagen uit jullie leven…. Prachtig! Wij kunnen zo heerlijk genieten van een bruiloft. Gewoon geweldig dat wij hierbij aanwezig mogen zijn. Mogen wij jullie trouwreportage ook verzorgen? Wij werken als trouwfotograaf door heel Nederland en België en ver daarbuiten.

En altijd met 2 trouwfotografen! Tevens hebben wij een drone en zijn wij gecertificeerd.

Kennismaken is heel eenvoudig, stuur mij gewoon een mailtje en ik stel een aantal data voor. Voordat jullie het weten kunnen jullie weer een vinkje zetten bij een van jullie to do’s voor jullie bruiloft.

Bekijk de vele leuke foto’s op onze website, lees de lovende reacties van onze bruidsparen en maak dan een afspraak voor een kennismaking via email of het contactformulier.