Veel Nederlanders trouwen tegenwoordig in het buitenland meestal vanwege het klimaat en de sfeer. Tegenwoordig is er voor elk budget wel een bruiloft te regelen in het buitenland. Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Zoeken jullie een Trouwfotograaf voor in het buitenland?? Lekker weg naar Frankrijk, Spanje, Italië, Las Vegas of waar dan ook! Leuk! Wij reizen maar al te graag met jullie mee! Wij hebben ervaringen als Trouwfotograaf buitenland in Frankrijk en Mallorca (Spanje), maar uiteraard reizen wij ook naar andere landen.

Foto Wijnands heeft een scherp tarief als Bruidsfotograaf. Zie voor tarief onder deze foto.

Martijn & Mieke -2014-

Tarieven bruidsfotografie buitenland:
Foto Wijnands zal 1 dag voor de bruiloft aankomen op de plaats van bestemming en 1 dag later weer vertrekken. Wij zijn dus minimaal 3 dagen aanwezig.
De kosten bedragen € 1.195,-.
Op de aankomstdag en vertrekdag wordt niet gefotografeerd, tenzij anders wordt overeengekomen (meerwerk). Foto Wijnands maakt zelf de keuze voor vervoer en hotel. Deze keuze gebeurt in alle redelijkheid. Hotel en reiskosten zijn voor rekening van het bruidspaar. Maatwerk is mogelijk.

Foto Wijnands heeft een goede samenwerking met Weddingplanners in Mallorca, mocht u hierin interesse hebben laat het ons weten. Mallorca kunt beschikken over meerdere Finca’s voor kleine of grote gezelschappen. Heerlijke genieten van de Spaanse zon.

Voorbeeld1